Over butterfly/effect

Elk team kan een goed team zijn, dat geloven wij. Vanuit onze ervaring blijkt dat ook. Soms is er alleen wat butterfly effect nodig: kleine systeemveranderingen kunnen resulteren in grootse effecten. Met respect voor wat goed is, werken we aan wat beter kan.

enthousiast

authentiek

verbondenheid

vertrouwen

groei/bloei

Caroline Steenssens

Chief Team Optimizer

Als ik een dier zou zijn, dan was ik een vlinder. Kleurrijk en fladderend door het leven, na het worstelen met de cocon.

Van data-analyse tot creatieve schrijfsels, ik ben een duizendpoot die houdt van het uitdagen van mezelf. Nieuwsgierigheid en goesting in het leven houden me scherp. Ze zijn mijn drijvende krachten. Mensen en teams zien openbloeien en hun talent benutten, daar krijg ik energie van.

Als je mij blij wil maken dan gaan we wandelen in het bos. Liefst met een hond. Oh ja, pure chocolade werkt ook altijd.

Meer weten over mijn ervaring binnen bedrijven en opleidingen? Bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Katleen Schout

Chief Team Optimizer

Als ik een dier zou zijn dan was ik een stokstaartje. Ik ben heel graag omringd door mensen en in een groep neem ik makkelijk de lead.

Teams zijn mijn passie. Als vrolijke generalist ben ik een game changer die gaat voor resultaat. Professionaliteit en enthousiasme gaan voor mij hand in hand en versterken elkaar. Ik ben iemand voor wie het glas steeds halfvol is.

Mijn klein gelukje? Een latte macchiato met een stukje pure chocolade… Het is maar dat u het weet, mocht u me uitnodigen om van gedachten te wisselen!

Meer weten over mijn ervaring binnen bedrijven en opleidingen? Bekijk mijn LinkedIn-profiel.